12 căi de a promite

09.10.2018

Formula intrascopică de a face ceva fără a percepe este un act în totalitate natural. Simți vibrațiile. Simți tempoul. Ești activ. Ești liber. Devii ceea ce erai conceput să obții. Ești pe pilot automat. Ești dezechilibrat. Ești în totalitate o formulă nebună de redare a nonsensului. Putere. Formula noastră de a concepe. De la pudoarea care se află încastrată în calul negru și sălbatic din mințile noastre și până la show-ul luminos și radios al super-egolui. Vibrezi ca o flacără plăpândă și în același timp rigidă. Tempoul tău este un act studipd percepție. Nu percepi nimic de altfel în afară de simțămintele puterii tale de a cădea în neant.

Ești un perfid vehicul. Ochii tăi sunt demonici. Imaginile lor sunt sinonime cu trăirea vieții. O realitate fabricată sau o percepție unanim acceptată. Accepți. Valorifici. Clădești. Tot ce ești este doar un loc vacant de mormânt. Liniștea este absolutistă cu excepția vibrațiilor din urechile tale. Tot ce îți dorești este un mit, un fapt incognoscibil, o pleiadă de păreri. Ești vizitiu. Preferi icoane în loc de propulsoare de idei. Ce ești tu? Când soarele îți arde inima aglomerată de sentimente într-un lan de porumb. Un strat subțire al realității... Ecoul minții tale se aude, cât de departe?! Cât de clar?! Treci de curenții care îți brăzdează agnostic și neomogen formulele de înscenare a conștiinței? Ești sensibil sau nebun? Ce ești? Dacă nu degetele care ating cerul privit de sub iarba mustoasă și fragedă, atât de diafan mirositoare. Dacă nu puterea de a iubi nebunia din mintea ta frigidă. Vrednică de mușamalizare. Hrăneșteți demonii din inima ta! Nu există dar există frica că ar exista. Continuă să mergi! Ai promis deja. În fața altarului sfințit de gânduri macabre și netoate. Ai promis deja. Că vei trăi. Că vei muri. Că vei crea. Că vei dispărea. Că vei reîncarna. Că vei pierde. Că vei visa. Continuă tu această mulțime de promisiuni! Ignoranța ta există sub forma urmărilor ei.

Ce sunt aceste 12 căi de a promite? Nu este treaba mea să mă amestec în nebunia ta. Numai ea te face să verifici din nou și din nou ceea ce știi că nu are nici un rost. Un blestem. O condamnare. Adâncește-te în nebunia ta! Înfrunt-o! Orice tărâm își are cavernele sale. Nu te teme să rămâi singur cu conștiința ta! Las-o să te copleșească! Fii observatorul ei tacit! Vezi cât de departe te va purta acest val? Cazi în toate capcanele ei! Dar mergi mai departe! Până la decizia ta finală. Până la destinul tău. Și unește toate punctele, toate meridianile din viața ta atunci. Poate pentru ultima oară. Dar pentru satisfacția pentru care ai fost născut să trăiești. O nebunie curată, nu...

© 2021 Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți